7phcy:V6.12.10 Verstrekkingsquery.queryByParameter.dispenseEventEffectiveTimeInterval: verschil tussen versies

Uit informatiestandaarden
Ga naar: navigatie, zoeken
(Nieuwe pagina aangemaakt met '===Verstrekkingsquery.queryByParameter.dispenseEventEffectiveTimeInterval=== Deze parameter kan gebruikt worden om alle medicatieverstrekkingen op te zoeken die zi...')
 
k (Tekst vervangen - "6.12.9" door "6.12.10")
 
Regel 1: Regel 1:
 
===Verstrekkingsquery.queryByParameter.dispenseEventEffectiveTimeInterval===
 
===Verstrekkingsquery.queryByParameter.dispenseEventEffectiveTimeInterval===
  
Deze parameter kan gebruikt worden om alle medicatieverstrekkingen op te zoeken die zijn uitgevoerd binnen een bepaalde periode (tijdsinterval). Het gaat hier dus om het moment van uitvoeren van de verstrekkingen en niet om de verwachte gebruiksperiode van de voorgeschreven medicatie (zie voor de queryparameter op de gebruiksperiode ''[[7phcy:V6.12.9 Verstrekkingsquery.queryByParameter.administrationRequestEffectiveTimeInterval|<administrationRequestEffectiveTimeInterval>]]'').
+
Deze parameter kan gebruikt worden om alle medicatieverstrekkingen op te zoeken die zijn uitgevoerd binnen een bepaalde periode (tijdsinterval). Het gaat hier dus om het moment van uitvoeren van de verstrekkingen en niet om de verwachte gebruiksperiode van de voorgeschreven medicatie (zie voor de queryparameter op de gebruiksperiode ''[[7phcy:V6.12.10 Verstrekkingsquery.queryByParameter.administrationRequestEffectiveTimeInterval|<administrationRequestEffectiveTimeInterval>]]'').

Huidige versie van 16 sep 2020 om 14:14

Verstrekkingsquery.queryByParameter.dispenseEventEffectiveTimeInterval

Deze parameter kan gebruikt worden om alle medicatieverstrekkingen op te zoeken die zijn uitgevoerd binnen een bepaalde periode (tijdsinterval). Het gaat hier dus om het moment van uitvoeren van de verstrekkingen en niet om de verwachte gebruiksperiode van de voorgeschreven medicatie (zie voor de queryparameter op de gebruiksperiode <administrationRequestEffectiveTimeInterval>).