7phcy:V6.12.10 prescription.author: verschil tussen versies

Uit informatiestandaarden
Ga naar: navigatie, zoeken
(Nieuwe pagina aangemaakt met '===prescription.author=== Image: 3.1.5_prescription.author.png {{Captionformat|Formaat}} <author> <time … /> <AssignedPerson … /> </author> Elk m...')
 
k (Tekst vervangen - "6.12.9" door "6.12.10")
 
Regel 9: Regel 9:
 
  </author>
 
  </author>
  
Elk medicatievoorschrift is op een bepaald moment ('''voorschrijfmoment''') door een voorschrijvend arts opgesteld (en ondertekend). Het voorschrijfmoment moet bij elk voorschrift verplicht worden meegegeven. De '''voorschrijvende arts''' is eveneens verplicht, behalve als uit de context waarin het voorschrift wordt doorgegeven duidelijk wordt om welke voorschrijver gaat. Dit is met name het geval als het voorschrift onderdeel is van een overkoepelend (huisarts)dossier. Het <author><time> element is dus altijd gevuld, maar <author><AssignedPerson> kan ook leeg worden doorgegeven (zie in [[7phcy:V6.12.9 prescription.author.AssignedPerson|AssignedPerson]]).
+
Elk medicatievoorschrift is op een bepaald moment ('''voorschrijfmoment''') door een voorschrijvend arts opgesteld (en ondertekend). Het voorschrijfmoment moet bij elk voorschrift verplicht worden meegegeven. De '''voorschrijvende arts''' is eveneens verplicht, behalve als uit de context waarin het voorschrift wordt doorgegeven duidelijk wordt om welke voorschrijver gaat. Dit is met name het geval als het voorschrift onderdeel is van een overkoepelend (huisarts)dossier. Het <author><time> element is dus altijd gevuld, maar <author><AssignedPerson> kan ook leeg worden doorgegeven (zie in [[7phcy:V6.12.10 prescription.author.AssignedPerson|AssignedPerson]]).

Huidige versie van 16 sep 2020 om 14:15

prescription.author

3.1.5 prescription.author.png

Formaat
<author>
  
  <AssignedPerson … />
</author>

Elk medicatievoorschrift is op een bepaald moment (voorschrijfmoment) door een voorschrijvend arts opgesteld (en ondertekend). Het voorschrijfmoment moet bij elk voorschrift verplicht worden meegegeven. De voorschrijvende arts is eveneens verplicht, behalve als uit de context waarin het voorschrift wordt doorgegeven duidelijk wordt om welke voorschrijver gaat. Dit is met name het geval als het voorschrift onderdeel is van een overkoepelend (huisarts)dossier. Het <author>