7phcy:V6.12 GTS.Periodieke herhaling: verschil tussen versies

Uit informatiestandaarden
Ga naar: navigatie, zoeken
(GTS.Periodieke herhaling)
(GTS.Periodieke herhaling)
Regel 4: Regel 4:
 
===GTS.Periodieke herhaling===
 
===GTS.Periodieke herhaling===
  
Een periodieke herhaling heeft het expliciete datatype PIVL_TS (specialisatie van GTS). Het kan voorkomen als een op zichzelf staande GTS-aanduiding en betreft dan een doseerschema zonder specifieke looptijd (de looptijd is onbekend, niet relevant of wordt bekend verondersteld). Meestal zal het echter voorkomen in combinatie met andere componenten. Deze cominaties worden behandeld in §5.2.4 en 5.2.5. In de huidige paragraaf worden algemene regels gegeven bij toepassing van periodieke herhalingen.
+
Een periodieke herhaling heeft het expliciete datatype PIVL_TS (specialisatie van GTS). Het kan voorkomen als een op zichzelf staande GTS-aanduiding en betreft dan een doseerschema zonder specifieke looptijd (de looptijd is onbekend, niet relevant of wordt bekend verondersteld). Meestal zal het echter voorkomen in combinatie met andere componenten. Deze cominaties worden behandeld in [[mp:V6.12 GTS.Gecombineerde herhaalpatronen|§5.2.4]] en [[mp:V6.12 GTS.Combinaties van tijdsinterval en herhaalpatroon|§5.2.5]]. In de huidige paragraaf worden algemene regels gegeven bij toepassing van periodieke herhalingen.

Versie van 22 jul 2013 om 16:18

{{#customtitle:GTS.Periodieke herhaling|GTS.Periodieke herhaling}}


Dit materiaal is onderdeel van Medicatieproces V6.12_HL7v3-domeinspecificatie_Pharmacy.
  • Compatible wijzigingen/nadere bewoordingen, tikfouten kunnen direct in de Wiki gewijzigd worden
  • Open issues die discussie vergen s.v.p. in de commentaarsectie opnemen.

GTS.Periodieke herhaling

Een periodieke herhaling heeft het expliciete datatype PIVL_TS (specialisatie van GTS). Het kan voorkomen als een op zichzelf staande GTS-aanduiding en betreft dan een doseerschema zonder specifieke looptijd (de looptijd is onbekend, niet relevant of wordt bekend verondersteld). Meestal zal het echter voorkomen in combinatie met andere componenten. Deze cominaties worden behandeld in §5.2.4 en §5.2.5. In de huidige paragraaf worden algemene regels gegeven bij toepassing van periodieke herhalingen.