7prica:V6.10 Doel en scope: verschil tussen versies

Uit informatiestandaarden
Ga naar: navigatie, zoeken
(Doel en scope)
(Doel en scope)
Regel 3: Regel 3:
  
 
== Doel en scope ==
 
== Doel en scope ==
Deze pagina beschrijft het domein Primary Care, het HL7-domeinmodel voor de eerstelijnszorg. Dit model is de basis voor de HL7 versie 3 interacties ten behoeve van communicatie in de eerste lijn. Deze interacties zijn voor de zorgtoepassing Huisartswaarneemgegevens (Hwg) beschreven in [HL7v3 IH Hwg].
+
Deze pagina beschrijft het domein Primary Care, het HL7-domeinmodel voor de eerstelijnszorg. Dit model is de basis voor de HL7 versie 3 interacties ten behoeve van communicatie in de eerste lijn. Deze interacties zijn voor de zorgtoepassing Huisartswaarneemgegevens (Hwg) beschreven in [HL7v3 IH Hwg] -> LINK naar HL7v3 Implementatiehandleiding huisartswaarneemgegevens v6.10 <-.
 
Dit document beschrijft de D-MIM's en R-MIM's, de message types en common message element types zijn terug te vinden in ART-DECOR.
 
Dit document beschrijft de D-MIM's en R-MIM's, de message types en common message element types zijn terug te vinden in ART-DECOR.

Versie van 15 aug 2013 om 12:31

{{#customtitle:Doel en scope|Doel en scope}}

Dit materiaal is onderdeel van HL7v3-domein Primary Care V6.10_HL7v3-domeinspecificatie_Primary_Care.
  • Compatible wijzigingen/nadere bewoordingen, tikfouten kunnen direct in de Wiki gewijzigd worden
  • Open issues die discussie vergen s.v.p. in de commentaarsectie opnemen.

Doel en scope

Deze pagina beschrijft het domein Primary Care, het HL7-domeinmodel voor de eerstelijnszorg. Dit model is de basis voor de HL7 versie 3 interacties ten behoeve van communicatie in de eerste lijn. Deze interacties zijn voor de zorgtoepassing Huisartswaarneemgegevens (Hwg) beschreven in [HL7v3 IH Hwg] -> LINK naar HL7v3 Implementatiehandleiding huisartswaarneemgegevens v6.10 <-. Dit document beschrijft de D-MIM's en R-MIM's, de message types en common message element types zijn terug te vinden in ART-DECOR.