Bestand:Docstruct.png

Uit informatiestandaarden
Versie door Elzedegroot (Overleg | bijdragen) op 31 jul 2013 om 07:04 (Overzicht van de Nictiz-producten. De groen omlijnde blokjes staan in Wiki en de blauw omrande blokjes staan (deels) in ART-Decor. De producten buiten de Nictiz-producten zijn documenten waar onze producten op gebaseerd zijn, of toe leiden, daar prober...)

(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken
Oorspronkelijk bestand(1.401 × 1.090 pixels, bestandsgrootte: 48 kB, MIME-type: image/png)

Overzicht van de Nictiz-producten. De groen omlijnde blokjes staan in Wiki en de blauw omrande blokjes staan (deels) in ART-Decor. De producten buiten de Nictiz-producten zijn documenten waar onze producten op gebaseerd zijn, of toe leiden, daar proberen we zoveel mogelijk naar te verwijzen.

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie31 jul 2013 07:04Miniatuurafbeelding voor de versie van 31 jul 2013 om 07:041.401 × 1.090 (48 kB)Elzedegroot (Overleg | bijdragen)Overzicht van de Nictiz-producten. De groen omlijnde blokjes staan in Wiki en de blauw omrande blokjes staan (deels) in ART-Decor. De producten buiten de Nictiz-producten zijn documenten waar onze producten op gebaseerd zijn, of toe leiden, daar prober...
  • U kunt dit bestand niet overschrijven.

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt:

Metadata