Landingspagina Beeldbeschikbaarheid

Uit informatiestandaarden
Ga naar: navigatie, zoeken


1 Inleiding

Deze pagina geeft een overzicht van de publicaties van de informatiestandaard Beeldbeschikbaarheid. De informatiestandaard Beeldbeschikbaarheid is gericht op informatie-uitwisseling tussen zorgprofessionals. Deze informatiestandaard is gebaseerd op de functionele eisen[1] en de kwaliteitsstandaard[2] van de NVvR en maakt gebruik van zorginformatiebouwstenen (zibs), publicatie 2020.

2 Informatiestandaard

De volgende versies zijn beschikbaar van de informatiestandaard Beeldbeschikbaarheid.

2.1 Actueel

2.2 Vorige versie(s)

3 Ontwerp

Deze volgende functionele ontwerpen zijn beschikbaar van de informatiestandaard Beeldbeschikbaarheid.

3.1 Concept

3.2 Actueel

3.3 Vorige versie(s)

Opmerking: Het versienummer van het functionele ontwerp hoeft niet gelijk op te gaan met het versienummer van de informatiestandaard. Een aanpassing in de informatiestandaard resulteert niet altijd in een aangepast functioneel ontwerp. De informatiestandaard krijgt bij een aanpassing een nieuw versienummer en indien het functioneel ontwerp gelijk blijft, behoudt deze het versienummer. Mocht het functioneel ontwerp aangepast worden, dan krijgt deze een nieuw versienummer, waarbij deze niet noodzakelijkerwijs gelijke tred houdt met het versienummer van de informatiestandaard.

4 Kwalificatie

Op deze pagina vindt u algemene informatie over het kwalificatiecentrum:

Wilt u zich aanmelden voor kwalificatie, doe dit dan door te mailen naar kwalificatie@nictiz.nl. Vermeld hierbij het domein (Beeldbeschikbaarheid) en de uitwisseling(en) waar u op wilt kwalificeren. Dan ontvangt u zo snel mogelijk meer informatie.

4.1 Concept

4.2 Actueel

Geen gepubliceerde versies

4.3 Vorige versie(s)