Landingspagina Bevolkingsonderzoek Baarmoederhalskanker

Uit informatiestandaarden
Versie door Kheitmann (overleg | bijdragen) op 27 apr 2016 om 08:15 (Nieuwe pagina aangemaakt met 'Het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker is een onderzoek voor alle vrouwen tussen 30 en 60 jaar. Er wordt dan een uitstrijkje van cellen van de baarmoedermond...')
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken

Het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker is een onderzoek voor alle vrouwen tussen 30 en 60 jaar. Er wordt dan een uitstrijkje van cellen van de baarmoedermond gemaakt. Het bevolkingsonderzoek zorgt ervoor dat baarmoederhalskanker in een vroeg stadium kan worden opgespoord en behandeld.

Onderdeel daarvan is het specificeren van de gegevensstroom die uit de zorg naar de landelijke software van de screeningsorganisaties komt. Die dataset wordt in dit project gedefinieerd en beheerd.

De volgende documentatieonderdelen zijn beschikbaar:

ART-DECOR ontwikkelomgeving

De huidige (ontwikkel)versie van ART-DECOR:

Productionele en pre-productionele releases

Onderstaande releases zijn op dit moment (pre)productioneel en berichten volgens deze specificaties kunnen ingestuurd worden naar ScreenIT (productie en/of acceptatie).

Releasedatum Label Status project.version Op testomgeving decor.nictiz.nl Op acceptatie ScreenIT Op ketentest ScreenIT Op productie ScreenIT
27-04-2016 5.01 Prepublicatie (nieuw) 2016-04-27T10:05:27 5.01 nee nee nee

Release 5.01, april 2016

Documentatie bij deze release: