Zandbak/TestKwalificatiescript: verschil tussen versies

Uit informatiestandaarden
Ga naar: navigatie, zoeken
(Nieuwe pagina aangemaakt met '=Inleiding= ==Algemeen== Dit document bevat het te doorlopen scenario bij de kwalificatie voor het persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) voor de informatiestandaa...')
(geen verschil)

Versie van 17 jul 2018 om 08:40

Inleiding

Algemeen

Dit document bevat het te doorlopen scenario bij de kwalificatie voor het persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) voor de informatiestandaard MEDMIJ Laboratoriumresultaten. De doelgroep van dit document is de leverancier die wil kwalificeren. De kwalificatie wordt uitgevoerd met een simulator, genaamd Touchstone. Touchstone kan berichten verzenden en ontvangen.

Inhoudelijke toelichting

Deze kwalificatie scripts zijn opgesteld ten behoeve van het Project MEDMIJ. Bij het opstellen van de scripts is uitgegaan van het Functioneel Ontwerp Raadplegen laboratoriumresultaten door Patiënt. De op te vragen onderdelen die in het functioneel ontwerp besloten liggen zijn waar mogelijk gekoppeld aan zorginformatiebouwstenen.

Scenario: Bij de patiënt wordt diabetes vermoed. Een week voor de afspraak met de internist vindt in het ziekenhuis bloed- en urineonderzoek plaats. Twee dagen voor het consult stelt het ZIS de resultaten beschikbaar zodat de patiënt zich op het consult kan voorbereiden.